Η Σερραία της Εθνικής

433

Η Γιώτα Χατζηχαριστού είναι μία από τις παίκτριες που κάλεσε ο Αντώνης Πριόνας στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κορασίδων στο ποδόσφαιρο.

Η Εθνική ομάδα θα πάρει μέρος σε τουρνουά για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 6 έως 11 Οκτωβρίου 2016 στην Αχαΐα. Η Εθνική έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο με Μαυροβούνιο, Μάλτα και Σουηδία. Η Σερραία τερματοφύλακας ασχολείται πέντε χρόνια με το ποδόσφαιρο και έχει ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο πέρυσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας αλλά και στην επόμενη φάση που η Εθνική μας αγωνίστηκε στα γήπεδα της Ιταλίας.

Η Γιώτα Χατζηχαριστού που έχει πρότυπο τον Γερμανό τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών για τη νέα πρόσκληση της στην Εθνική ομάδα είπε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη για την κλήση μου στην Εθνική Ελλάδος καθώς είναι η ανταμοιβή μου για τους κόπους μου. Εύχομαι να πετύχει η προσπάθεια μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Όσο το γιατί η Σερραία τερματοφύλακας ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο είπε: «αγαπούσα το ποδόσφαιρο σαν άθλημα από πολύ μικρή ηλικία και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε μια ομάδα την εκμεταλλεύτηκα αμέσως».