SL Κ20: Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με Πλατανιά

287
Σ’εξ’αναβολής αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (14/1) στο γήπεδο Αλικιανού στα Χανιά ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 14 αγώνες στη διοργάνωση παραμένει αήττητη με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες και φυσικά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και ο Πλατανιάς βρέθηκε μπροστά στο σκορ (1-0) στο 10′ με γκολ του Καμπόσου. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πίεσαν ιδιαίτερα με την έναρξη του 2ου μέρους και στο 49′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Γιάννης Βάρκας κάνει παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μάριος Βρουσάι από το δεύτερο δοκάρι στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Ολυμπιακός πίεσε και για 2ο γκολ έχοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Τσιλίκη, τον Βάρκα και τον Βρουσάι αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει.
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασσωτάκης, Βασιλάκης, Σαάντο, Λάμτσε, Λέκα (Σπίτζος), Ζίκο, Σκουλουδάκης (Μπούχλης), Παπανικολάου, Ουές, Αμαραντίδης Αντ. (Τσακμάκης), Καμπόσος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Ξύδας, Κουγιός (55’ Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Πέιος, Τασιούλης (71’ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βάρκας, Κηπουρός (81’ Κιρτζιαλίδης), Βρουσάι.