SL Κ17: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

333

Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Κέρκυρα, εκτός έδρας, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη με 4-0! Νίκη η οποία τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίζουν μόνοι πρώτοι στον Βόρειο όμιλο με έξι βαθμούς διαφορά από Ξάνθη και Βέροια έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ άργησε να προηγηθεί αφού το 0-1 έγινε στο 64′ με τον Λύρατζη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και η Κέρκυρα προσπάθησε στη συνέχεια να απαντήσει με το σουτ του Μπάρδου, το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Συλλέκτης. Το 0-2 έγινε στο 77′ με τον Σαλαμούρα σκόρερ μετά από πάσα του Τσιγγάρα και στην αμέσως επόμενη φάση στο 78′ ο Γκαργκαλατζίδης «έγραψε» το 0-3! Το τελικό 0-4 για τον ΠΑΟΚ διαμόρφωσε στο 90′ ο Γαϊτανίδης με ασίστ του Σαλαμούρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άρης Λούβρος): Ρίζος, Αυλωνίτης, Βασιλάκης, Γουλιερμής, Σπ. Ζωχιός, Κουλούρης, Νικήτας Βλάχος, Ν. Ζωχιός, Μπάρδος, Γκασίδης, Μποτίνι, ενώ μπήκαν και οι Γιώτας, Κωστάρης, Ι. Βλάχος, Αγάθος, Αρίφι.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Μήττας): Συλλέκτης, Λύρατζης, Γεωργιάδης (81′ Στοΐνοβιτς), Βουτσάς, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Διαμαντής (52′ Γαϊτανίδης), Κύρτσος (58′ Σαλαμούρας), Δούμτσης (68′ Καλουτσικίδης), Γκαργκαλατζίδης (81′ Μπούμπας).