Θέλει τον 20χρονο Μπραντ η Μπάγερν Μονάχου

280

Ανέκαθεν η Μπάγερν Μονάχου προσπαθεί να αποκτήσει οποιονδήποτε ποιοτικό ποδοσφαιριστή κυκλοφορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι ο Τζούλιαν Μπραντ της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τις “ασπιρίνες”, μπορεί ωστόσο αν το επιθυμεί να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα από το καλοκαίρι του 2018, θα πρέπει να καταβληθεί η συμφωνηθείσα ρήτρα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στη Γερμανία, οι “Βαυαροί” έχουν ήδη συμφωνήσει για την απόκτησή του, κάτι ωστόσο που αρνείται κατηγορηματικά ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Γιούργκεν Μπραντ, ο οποίος διαχειρίζεται παράλληλα τα δικαιώματα του γιου του.

“Αυτά που ακούγονται είναι μυθεύματα. Ο Τζούλιαν ποτέ δε βρέθηκε σε θέση να αποφασίσει ή να εκδηλώσει την επιθυμία του να φύγει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής παραμένει στη Λεβερκούζεν, χωρίς πάντως να είναι στο χέρι των “ασπιρίνων” η απόφαση διατήρησης στις τάξεις της ενός τόσο ταλαντούχου παίκτη.