Στο “Mundialito” της Καταλονίας η Κ13 του Ολυμπιακού

322

Στην Καταλονία πρόκειται να ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 13 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά στην Ταραγόνα της Καταλονίας «Mundialito», στο οποίο θα συμμετάσχουν 300 ομάδες με 5000 παιδιά από 50 κράτη (5 ηπείρων)!

Στο 24ο «Mundialito» θα είναι ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Πόρτο, η Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, ο Άγιαξ, η Σάντος, η Φλουμινένσε και πολλές άλλες.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι στον ίδιο όμιλο με την Malaga (Ισπανία), την Vida Ativa (Βραζιλία), την FC East (ΗΠΑ), την Gimnàstic de Manresa CF (Ισπανία, Καταλονία) και την CE FB Salou Costa Daurada (Ισπανία, Καταλονία).

Η ομάδα μας θα παίξει στην πρεμιέρα της στις 9/4 με την CE FB Salou Costa Daurada. Στην κατηγορία 2004 και στους άλλους ομίλους συμμετέχει μεταξύ άλλων η Μπάγερν Μονάχου, η Βαλένθια, η Σάλκε και η Αϊτχόφεν.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται οι: Κιοσσές Αθανάσιος, Αλέξης Γιώργος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γκίνι Κριστιάν, Λίτσο Σέρχιο, Γλογοβίτης Ιωάννης, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Ποιμενίδης Γιώργος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Σταυρόπουλος Χρήστος. Την αποστολή θα συνοδέψουν οι: Δαρίτση Χριστίνα, Κολοκυθάς Νίκος, Παπαδάς Θωμάς.

Το τουρνουά αυτό είναι το 2ο διεθνές στο οποίο συμμετάσχει η Κ-13 αφού στην αρχή της σεζόν (Αύγουστος 2016) είχε ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να αγωνιστεί στο τουρνουά της Ζενίτ.