Χατζηγιοβάνης:«Δίκαιη η νίκη μας επί της ΑΕK»

297

Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής  νίκης του «τριφυλλιού» επί της ΑΕΚ, Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στη κάμερα της Nova για τη σημερινή επικράτηση επί της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε στην σπουδαιότητα των τριών βαθμών και έδωσε το έναυσμα για τα επόμενα ματς που ακολουθούν.

«Το ματς θα κρινόταν στο ποια ομάδα θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία. Το κάναμε εμείς και κερδίσαμε. Πήραμε μια ανάσα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Αναφορικά με τη φάση που κέρδισε το πέναλτι από τον Γκάλο είπε: «Ζήτησα την μπάλα, παίξαμε γρήγορα και ήρθε το πέναλτι».

Για το ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή είπε: «Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Θα μπούμε μέσα, θέλουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε σε τι θέση θα τερματίσουμε. Το πρώτο βήμα το κάναμε με την ΑΕΚ, θα φανεί στη συνέχεια πού θα τερματίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Σχετικά με τη δική του εξέλιξη και τη συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είπε: «Ο προπονητής ζητά και περιμένει πολλά από μένα κι εγώ δουλεύω σκληρά. Νιώθω ότι ανεβαίνω, εξελίσσομαι και γίνομαι πιο άντρας. Ο κ. Ουζουνίδης είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα, τον εκτιμώ πολύ και φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει από τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα. Πιστεύω πως θα βγουν κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες, πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες».