Στη Γαλλία η Κ14 του Ολυμπιακού

371

Για τη Λιλ της Γαλλίας ταξίδεψε την Παρασκευή η αποστολή της Κ14 του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά “Trophy Roger Heneman” που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Στο τουρνουά που ξεκίνησε το 1988 ο Ολυμπιακός είναι στο Β’ όμιλο μαζί με την Λιλ, την Μαρσέιγ, την Σταντάρ Λιέγης, την Λιόν και την Μπενφίκα ενώ στον Α’ όμιλο εκτός από τους διοργανωτές (AS Baisieux Patro) είναι η Χάβρη, η Βαλένθια, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρόμα και η Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3/6 στις 11:00 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ενώ στις 19:00 παίζει με την Λιλ. Την Κυριακή 4/6 οι “ερυθρόλευκοι”αντιμετωπίζουν την Λιόν (11:00) και την Μπενφίκα (18:00).

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι οι: Σταρένιος Κωνσταντίνος, Γραμματικάκης Νικόλαος, Τσιουρής Δημοσθένης, Δούμας Αλέξανδρος, Γιγίνης Κοσμάς, Μπονέλης Κωνσταντίνος, Γαρμπής Γεράσιμος, Τάμπος Αθανάσιος, Παπακωνσταντίνου Νεκτάριος, Ντόη Ανδρέας, Μαρίνης Μάριος, Σπυριδάκης Σπυρίδων, Λιάτσος Χρήστος, Σταμούλης Γιώργος, Κίτσος Φώτιος, Σταμέλλος Δημήτριος. 

Την αποστολή ακολουθούν οι προπονητές κ. Φώτης Παπαπαναγής και κ. Γιώργος Παπακωστούλης, η υπεύθυνη λειτουργικών θεμάτων της Ακαδημίας Χριστίνα Δαρίτση και ο φυσιοθεραπευτής κ. Νίκος Κώστας.