Επαγγελματίες 7 νεαροί του Παναθηναϊκού

259

Οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης έβαλαν για πρώτη φορά την υπογραφή τους σε έγγραφο που τους δεσμεύει πλέον με τον σύλλογο.

Όσον αφορά στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο, αυτός είχε ήδη γίνει επαγγελματίας και επεκτάθηκε το δικό του συμβόλαιο κατά έναν χρόνο.

Τα παιδιά βρέθηκαν στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (13/6) και μόλις ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της επισημοποίησης του γεγονότος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε:

“Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μιας επέκτασης συνεργασίας.

Οι επτά ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους είναι οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ επέκταση συνεργασίας κατά ένα χρόνο υπέγραψε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο”.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας δήλωσε σχετικά:
“Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι μια τρομερή επιβράβευση γι’ αυτούς τους επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα είναι μια σπάνια συγκυρία αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές καλύπτουν χρονικά τρία διαφορετικά έτη γέννησης. Πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός του δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό του. Επιβραβεύουμε όλη τη στάση του με την επέκταση συνεργασίας”.