Οι όμιλοι της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΜ και οι αλλαγές

Δεκαέξι (16) ομάδες προβιβάζονται από τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία στη Β’
 
Στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία θα συμμετέχουν την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011 σαρανταέξι (46) ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε τέσσερις (4) ομίλους, (2) δύο των έντεκα (11) και δύο (2) των δώδεκα (12) ομάδων. Από τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία θα προβιβαστούν στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία συνολικά δεκαέξι (16) ομάδες. Οκτώ (8) ομάδες θα ανέλθουν απ’ ευθείας στη Β’ κατηγορία, δηλαδή η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου και ακόμη δύο (2) ομάδες από κάθε όμιλο με τη διαδικασία των πλέι οφ. Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν τα ζευγάρια 3 - 6 και 4 - 5 από κάθε όμιλο και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η και τη 4η θέση στον όμιλό τους θα έχουν και πλεονέκτημα δεύτερου αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο σε περίπτωση που ηττηθούν στην έδρα τους.
 
Τροποποίηση της προκήρυξης για την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία
Καμία αλλαγή στη Α’ και Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία
 
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου 2010 – 2011 στο σημείο που αναφέρεται στον υποβιβασμό των ομάδων από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία στην Α’ Ερασιτεχνική, μετά την απόσυρση της ομάδας «Διόσκουροι» από το πρωτάθλημα της Α1.
 
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με δεκαεπτά (17) ομάδες και να υποβιβαστούν από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία συνολικά πέντε (5) ομάδες. Δύο (2) ομάδες θα υποβιβαστούν απ’ ευθείας, δηλαδή οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 17η και τη 16η θέση και τρεις (3) ομάδες με τη διαδικασία των πλέι άουτ, δηλαδή θα αγωνιστούν τα ζευγάρια 10 – 15, 11 – 14 και 12 – 13 και θα υποβιβαστούν οι ομάδες που θα ηττηθούν. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 10η, 11η και 12η θέση θα έχουν και πλεονέκτημα δεύτερου αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο σε περίπτωση που ηττηθούν στην έδρα τους.
 
Η προκήρυξη παραμένει ίδια για το θέμα του προβιβασμού των ομάδων από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία στη Δ’ Εθνική, δηλαδή θα ανέλθουν συνολικά δύο ομάδες (2) από την ΕΠΣΜ.
Επίσης, μετά τη μη δήλωση συμμετοχής των Μακεδόνων Γέφυρας στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στον 1ο όμιλο αυτής της κατηγορίας θα συμμετέχουν 12 ομάδες αντί για 13 και ισχύουν τα ίδια για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων σ’ αυτόν τον όμιλο, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη πρωταθλημάτων περιόδου 2010 – 2011.
Δηλαδή θα ανέλθουν στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία συνολικά έξι (6) ομάδες από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, τέσσερις (4) απ’ αυθείας και δύο (2) με τη διαδικασία των πλέι οφ και θα υποβιβαστούν συνολικά οκτώ (8) ομάδες, μία (1) απ’ ευθείας από κάθε όμιλο και ακόμη (1) από κάθε όμιλο με τη διαδικασία των πλέι άουτ.
 
Στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία δεν δήλωσαν συμμετοχή τρεις (3) ομάδες, ο Αετός Βαλτοχωρίου, ο Θρίαμβος Άνω Πόλης και ο Φοίνικας Τούμπας.
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου οι παραπάνω ομάδες δεν συμπεριλαμβάνονται στους ομίλους που ανήκαν και στον 1ο όμιλο θα αγωνιστούν 13 ομάδες αντί για 14 μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του Αετού Βαλτοχωρίου και στους 3ο και 4ο όμιλο θα αγωνιστούν 11 ομάδες αντί για 12 μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του Θρίαμβου Άνω Πόλης και του Φοίνικα Τούμπας. Όσον αφορά στον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα ισχύσουν τα ίδια όπως προβλέπονται στην προκήρυξη της ΕΠΣΜ.
 
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συνολικά 46 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ και συγκρότησαν 4 Ομίλους, 2 των 11 και 2 των 12 ομάδων.
Αναλυτικά οι όμιλοι έχουν ως εξής:
 
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1.ΑΟ ΘΡΑΚΗ
2.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΑ
3.ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
4.ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
5.ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
6.ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
7.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
8.ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ
9.Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
10.ΟΡΦΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
11.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1.ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ
2.ΑΙΟΛΟΣ
3.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ
4.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
5.ΑΣ ΚΩΦΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
6.ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
7.ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ
8.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
9.ΠΑΟ ΚΑΡΤΕΡΩΝ
10.ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
11.ΠΥΡΣΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
1.ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
2.ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
3.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
4.ΔΟΞΑ ΛΑΚΚΙΑΣ
5.ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
6.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΦΗ
7.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΗΣ
8.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ
9.ΚΑΝΑΡΗΣ
10.ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
11.ΠΥΡΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
12.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
 
4ος ΟΜΙΛΟΣ
1.ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ
2.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
3.ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
4.ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
5.ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
6.ΕΥΟΣΜΟΣ 2006
7.ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ
8.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ
9.Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ
10.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ
11.ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
12.ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ

επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης