Έτοιμος ο Τσιγγάρας για το Final Four!

-

Ευχάριστα τα νέα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά για τον Θεοχάρη Τσιγγάρα στο τμήμα κάτω των 17 ετών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Θεσσαλονίκη έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ, καθώς είχε τραυματιστεί και έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες!

Όμως ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μήττας, το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό παίκτη ο οποίος αντικατέστησε στο 30′ τον Μουτζούρη με αναγκαστική αλλαγή και έδειξε ότι είναι έτοιμος ενόψει του Final 4 της Superleague K17, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο.

Μάλιστα ο Τσιγγάρας στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ήταν αυτός ο οποίος πήρε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ και διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 της ομάδας του.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories