Εκτός της προημιτελικής φάσης στο “24o Mundialito” έμεινε η Κ13 του Ολυμπιακού αφού στον πρωινό αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης ηττήθηκε με 4-2 από την Μάλαγα.
Η ομάδα της Ακαδημίας του ΟΣΦΠ αν και έπαιξε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στο τέλος τη νίκη αν και είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Τα δυο τέρματα του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Γκίνι, Ποιμενίδης.
Στα προημιτελικά προκρίθηκαν εκτός από την Μάλαγα οι ομάδες: Μπάγερν Μονάχου, Βαλένθια, Σάλκε, Αϊτχόφεν, Χετάφε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μανρέσα, Ανγκόλα.
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο τουρνουά και περιμένει πλέον τον αντίπαλο του για τους αγώνες κατάταξης (8-16 θέσεις). Το τουρνουά που διεξάγεται στην Ταραγόνα της Καταλονίας θα ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο.