Προκαλούν τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό δύο νεαρά ταλέντα!

-

Δυο 13χρονοι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου Νέας Κυδωνίας και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δοκιμάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων ΣΥΝ.ΚΑ και της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας,δοκιμάστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Μπρίσλι Φουσά και τον Άγγελο Λαδά, που στην πρώτη δοκιμή που έγινε στο Ρέθυμνοστις 21 και 22 Μαρτίου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και κλήθηκαν να δοκιμαστούν ξανά το διήμερο 16-17 Απριλίου, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Σε αυτό το δοκιμαστικό μαζί με άλλα 18 παιδιά από όλη την Ελλάδα, αξιολογήθηκαν μέσα από συγκεκριμένα τεστ αλλά και από φιλικό παιχνίδι με την U13 των ”ερυθρολεύκων”.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories