
Για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες, Γερμανοί σκάουτερ θα επισκεφθούν το γήπεδο του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης θα βρίσκεται στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά κάποιον παίκτη που έχει βάλει στο στόχαστρο ο γερμανικός σύλλογος στο πλαίσιο του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.
Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην Bundesliga για λογαριασμό της Λεβερκούζεν και φαίνεται ότι οι Γερμανοί, αυτή η φορά η Βέρντερ, έχουν βάλει στο μάτι άλλο παίκτη που αγωνίζεται στους Πειραιώτες.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Θανάση Ανδρούσο, ο οποίος επίσης προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.