Τέλος η χρονιά για τον Όντεγκααρντ!

-

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ. Ο 19χρονος (γεννημένος στις 17/12/1998) Νορβηγός, που αγωνίζεται δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Χερενφέεν, θα αναγκαστεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Ο νεαρός μέσος έσπασε το μετατάρσιο του ποδιού του στον εκτός έδρας αγώνα της Χερενφέεν κόντρα στην Χέρακλες την πρηγούμενη Κυριακή. Όχι πως υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να σπάσει κάποιος το πόδι του, αλλά ο Όντεγκααρντ το έπαθε αυτό στο χειρότερο διάστημα της σεζόν. Πάνω που άρχισε να βρίσκει ρυθμό με την ολλανδική ομάδα, είχε σκοράρει το από τα 2 γκολ του τη φετινή σεζόν και ανέβαζε την απόδοσή του, ήρθε αυτός ο τραυματισμός, που θα τον φέρει αρκετά πισω.

Επιπλέον, ο Όντεγκααρντ ήθελε να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Μαδρίτη και να προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή της Ρεάλ ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της “Βασίλισσας” για την επόμενη χρονιά. Τώρα μετά τον τραυματισμό του θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του και να σχεδιάσει το μέλλον του τελείως διαφορετικά.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories