Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Ακαδημιών της ΑΕΚ (pics)

447

Τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ έκοψαν την Παρασκευή (19/2) το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2016 σε αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου. Πάνω από διακόσια παιδιά με όλο το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό των Ακαδημιώνυποδέχθηκαν και επισήμως το νέο έτος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτός που ανέλαβε εκ μέρους της διοίκησης να μεταφέρει τις ευχές της σε δασκάλους και μαθητές.

«Εσείς είστε το μέλλον της ΑΕΚ» είπε στα παιδιά ο κ. Μπάγεβιτς. «Περιμένουμε από εσάς να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να γίνετε καλοί ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως καλοί άνθρωποι. Εμείς προσπαθούμε να σας παρέχουμε όλες τις συνθήκες και ένα πολύ καλό εξειδικευμένο προσωπικό».

Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Μιχάλης Μητροτάσιος στη σύντομη ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι«η διοίκηση μας στηρίζει και εμείς οφείλουμε να το ανταποδώσουμε» και στη συνέχεια ανέλαβε να κόψει την πίτα μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε κάθε «φλουρί» ανά ομάδα αντιστοιχούσε ένα τάμπλετ ως δώρο.