Ολυμπιακός: Η γιορτή της Σχολής Σικάγο

254

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια γιορτή της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο, η οποία αριθμεί περισσότερα από 250 παιδιά. 

Οι επικεφαλής της Σχολής Γιάννης Κοσμάς και Άντζελα Κοσμά υποδέχθηκαν τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και όλους τους προσκεκλημένους σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην “Πόλη των Ανέμων” και γιόρτασαν όλοι μαζί τις επιτυχίες τους! Η Σχολή διανύει τον 4ο χρόνο λειτουργία της και συνεχώς φέρνει νέες επιτυχίες στις υποδομές του Ολυμπιακού.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά της Σχολής μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής κ. Νίκο Μιρτσέκη ενώ αποθεώθηκε η ομάδα (Κ-15) η οποία μέσα στο 2015 κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΗΠΑ! 

Δυο τυχερά παιδιά κέρδισαν τα γάντια και το σορτς του Ρομπέρτο και τη φανέλα του Πουλίδο ενώ κληρώθηκε και μια ερυθρόλευκη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Από τις πλέον ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν η προβολή των video από την Ελλάδα στα οποία εμφανίζονταν οι παλαίμαχοι άσοι και προπονητές κ.κ Μαυρογενίδης, Πάντος, Βαϊτσης να δίνουν ευχές στη Σχολή Σικάγο αλλά και τα παιδιά πολλών Σχολών του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα να καλούν στον Πειραιά την Σχολή Σικάγο!