Εθνική Παίδων: Ελλάδα-Βέλγιο 0-1

375

Ηττήθηκε 1-0 η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη του Βελγίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Κορίνθου. Το φιλικό ήταν το τελευταίο τεστ για την Ελλάδα, πριν από τη συμμετοχή της στο τουρνουά της elite round του EURO (Γαλλία, 29/3/-3/4).

Ελλάδα: Σιαμπάνης (41΄ Τζελέπης), Τσιμπούκας (41΄ Λυρατζής), Τσιότρας (41΄ Λώλος), Ζερβόπουλος, Γιανναράκης (41΄ Μπούσης), Ξενιτίδης (41΄ Κατσούκης), Γλέζος (41΄ Ιγκμπινόμπα), Χατζηδίμπας, Ζουμπουλίδης (41΄ Βοΐλης), Κωστανάσιος (41΄ Δημητρoύλας), Γαϊτανίδης (41΄ Ματσαδές)

«Τα φιλικά που δώσαμε το τελευταίο διάστημα με Ισπανία και Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα βοηθητικά στην προετοιμασία μας ενόψει των αγώνων της elite round του EURO. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν πολύτιμα. Είδαμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν ισάξια μια θέση στην αποστολή της Ελλάδας για το ευρωπαϊκό τουρνουά. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και με το πάθος που χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στα τελικά της διοργάνωσης»,ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου.