Το βλέμμα στο… αύριο

421

me-to-vlemma-sto-mellon-denlarge

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της και θα λάμψουν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο ποδοσφαιρικό εργαστήρι που έχει στηθεί στα Σπάτα, διδάσκονται το άθλημα περίπου 190 παιδιά από 9 μέχρι 19 ετών.

Ένα πολυμελές επιτελείο ειδικευμένων προπονητών και επιστημόνων, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Μιχάλη Μητροτάσιο, προετοιμάζει τα αστέρια του αύριο. Οι Ακαδημίες του συλλόγου διανύουν ήδη τον τρίτο χρόνο της πολύ καλής δουλειάς τους και οι ομάδες της ΑΕΚ διακρίνονται στις διοργανώσεις τους, ενώ ήδη έξι παίκτες της ομάδας Κ20 έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, ώστε να υπολογίζονται και για την πρώτη ομάδα.

Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά βλέπει η ΑΕΚ αυτή την προσπάθεια, είναι το γεγονός ότι την ομάδα Κ20, τη «δεύτερη» ομάδα ουσιαστικά της ΑΕΚ, καθοδηγεί τεχνικά ο Στέλιος Μανωλάς, μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της ομάδας.

Εννέα ομάδες διατηρεί η Ακαδημία της ΑΕΚ
Κ20
Κ17
Κ15
Κ16
Κ15
Κ14
Κ13
Κ12
Κ11
Κ10

Οι αθλητές του συλλόγου διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου σωστά από πολύ μικρή ηλικία, ενώ κάποιοι από αυτούς, καταγόμενοι από περιοχές εκτός Αττικής, φιλοξενούνται σε διαμερίσματα κοντά στο προπονητήριο των Σπάτων και φοιτούν υποδειγματικά στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη.

Η ΑΕΚ βασίζεται στις δόξες της από το παρελθόν και δουλεύει στο παρόν με το βλέμμα στο μέλλον!

Φιλοσοφία, στρατηγική, δομή, οργάνωση Ακαδημιών ΑΕΚ ΠΑΕ