Ο Ολυμπιακός επεκτείνεται και στην Πάτρα

443

Picture 2787

Οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να καλύψουν όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας με τελευταίο προορισμό μέχρι τον επόμενο να είναι η Πάτρα.

Οι ακαδημίες των Πειραιωτών στην Πάτρα είναι έτοιμες να υποδεχθούν παιδιά από 5 μέχρι 15 χρονών.

Η Ακαδημία απευθύνει κάλεσμα σε όλους πατρινούς, ανακοινώνοντας τα εξής:

«Όλο το διοικητικό προσωπικό, προπονητές, ιατροί, διατροφολόγοι σε συνεργασία με την κεντρική ακαδημία της ΠΑΕ , που εδρεύει στο Ρέντη, μας κάνει σίγουρους ότι το όραμά μας θα βρει την ανταπόκριση που του αναλογεί. Μαζί με τη δική μας αφοσίωση και εργατικότητα, τη δική μας συνεργασία και εποικοδομητική επαφή και επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους γονείς του,την μεθοδικότητα μας στην στήριξη, προώθηση και καθοδήγηση των παιδιών, στοχεύουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και στην καλλιέργεια της κοινωνικής ευαισθησίας μέσω εκδηλώσεων.

Θεωρούμε δε, ότι η εξαγγελία ενός τέτοιου εγχειρήματος, βελτιώνει την εικόνα της Πάτρας, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά συμβάλει και στην γενικότερη αναβάθμιση της ταυτότητας της πόλης μας. H φιλοσοφία μας βασίζεται στην εφαρμογή των ποδοσφαιρικών αξιών στην κοινωνία μας μέσω της ανάπτυξης ισχυρών θεμελίων καθώς αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση να μεριμνήσουμε για την ολοκλήρωση μας».

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 7-9, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Δεμένικα (Χαριλάου Τρικούπη 34). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Χρυσούλα Σταθοπούλου στα τηλέφωνα 694.0555384, 2610.526-523-2610.522-258 και στο email: ektopas@yahoo.gr!

Τεχνικός Διευθυντής: Φίλιππος Σχοινάς

Ειδικός Συμβουλος: Μάκης Παρασκευόπουλος

Γενική Διεύθυνση Ακαδημίας:Χρυσούλα Σταθοπούλου