Σήμερα η πρώτη της Ξάνθης Κ17

618

telikos3

Με νέους στόχους, νέα όνειρα ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία οι εκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

Απόψε στις 17:00 είναι η πρώτη συνάντηση των κόκκινων. Μπρόσταρης σε μια ακόμη προσπάθεια ο Κώστας Μπεδρελής που οδήγησε δυο φορές το αντίστοιχο τμήμα σε τελικό.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στο ρόστερ, ενώ αυτό ενισχύθηκε και από παίκτες που άνηκαν μέχρι πρότινος στο τμήμα των παίδων.

Αυτοί που συνεχίζουν στο ρόστερ είναι οι:  Κωνσταντίνος Ζουρνατζίδης(τερματοφύλακας), Δημήτρης Θεοφυλάκης, Γιάννης Τηλαβερίδης, Αλέξης Τοπουζίδης, Δημήτρης Μελιόπουλος, Συμεών Παπαστεργίου, Βασίλης Ζώτος, Θωμάς Ζουμπουλίδης, Οκάν Σουλείμαν και Γιάννης Ιωάννου.

Επίσης ο Ξανθιώτικος σύλλογος προχώρησε και σε τρεις μεταγραφές. Ο λόγος για τους Λευτέρη Μανιά, Κωνσταντίνο Δουλγέρη και Νίκο Τριανταφύλλου.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ της Κ17 θα αποτελείται από παίκτες που πέρσι αντιπροσώπευαν την κ15 του συλλόγου. Αυτοί είναι οι: Χρήστος Καλαϊτζής(τερματοφύλακας), Γιώργος Τσιλλιγίρης, Νίκος Τηλαβερίδης, Δημοσθένης Τενεκές, Γιώργος Ποδαράς, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Γιάννης Λεωντσάκος, Άγγελος Κύπι(Κιούπης), Παύλος Κριεζής, Εμμανουήλ Κοντάκης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης, Ευστράτιος Γράβας, Άγγελος Γκατζόγιας και Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης.