«Με βοήθησε πολύ η Γιουβέντους»

158

68346a29953b4d41add48269c2a2a605_XL-897x494

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο ‘Αλμπερτ Ρούσσος, μίλησε για την μεταγραφή του στον γηραιό αλλά και για την παρουσία του στην Γιουβέντους.

Για τον ερχομό του στον Ηρακλή: «Μετά από τρία χρόνια στη Γιουβέντους, έρχομαι σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, για να παίξω σε μεγάλη κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια, είναι πολύ ζεστά τα πράγματα, συνεχίζεται η προετοιμασία εδώ στην Ολλανδία. Μέρα με τη μέρα τα πάμε καλύτερα στην προπόνηση και βγάζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Μέσα από την προπόνηση και τη δουλειά, θα βγουν όλα μέσα στο γήπεδο και σιγά – σιγά θα τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα: «Σιγά – σιγά βρίσκω τον ρυθμό μου και ψυχολογικά και αγωνιστικά, πιστεύω θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ηρακλή».

Για το πέρασμά του από τη Γιουβέντους: «Εξελίχθηκα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Έκανα προπονήσεις με πραγματικούς πρωταθλητές και επαγγελματίες. Αυτά με βελτίωσαν. Είμαι 20 χρονών, αγωνίζομαι ως κεντρικός και στα χαφ. Μου αρέσει πιο πολύ η θέση στα στόπερ».