«Θα μου λείψει η Νάξος… με δέος για τον Ατρόμητο»

337

Ο νεαρός, Μιχάλης Ξενάκης που απέκτησε ο Ατρόμητος από τον ΠΑΣ Νάξου μίλησε για την μεγάλη πρόσκληση που του παρουσιάζεται, αλλά και πως αισθάνεται που αφήνει το νησί.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

—-Πλέον έχεις κάνει ένα τεράστιο… άλμα στην καριέρα σου, αφού από τον ΠΑΣ Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Θα ήθελα να μου πεις τις πρώτες του σκέψεις, τα πρώτα σου συναισθήματα.

“Με δέος και περηφάνεια γίνομαι μέλος του Ατρόμητου Αθηνών και είναι εξαιρετική τιμή για μένα ότι θα αγωνιστώ φορώντας την φανέλα αυτής της μεγάλης ιστορικής ομάδας”.

—Θα ήθελες να πεις κάτι σ’ αυτούς που σε βοήθησαν να φτάσεις έως εδώ;

“Ευχαριστώ από καρδίας τον προπονητή μου κ. Πέτρο Μαράκη και τον ΠΑΣ Νάξου που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Αποστόλη Αποστόλου που με ξεχώρισε, πιστεύει σε έμενα και σήμερα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που στέκονται πάντα στο πλευρό μου.

—Πριν κλείσουμε θα ήθελα μου αναφέρεις κι αν έχεις θέσεις τον επόμενο στόχο σου.

“Επόμενος μου στόχος είναι να αποκτήσω μια θέση στο αρχικό σχήμα του νέου μου προπονητή και να έχω μια καλή πορεία στο νέο μου σχολειό”.

—Τέλος, όπως αναφέραμε θα γίνεις πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών, τι θα κρατήσεις από το νησί σου και τι θα σου λείψει από τη Νάξο.

“Από τη Νάξο θα μου λείψουν τα πάντα όπως η οικογένεια μου, οι παρέες μου, το σχολείο μου, η παλιά μου ομάδα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ποιος είμαι και από που κατάγομαι”.

Πηγή: sportcyclades