Προπονητής της Κ15 του Ατρόμητου ο Σεροπιάν

382

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Μουράτ Σεροπιάν σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κ15 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Πρώην παίκτης του Ατρόμητου και με μεγάλη εμπειρία την τελευταία 12ετία στο χώρο της προπονητικής, η συνεργασία μας με τον Μουράτ Σεροπιάν αποτελεί εγγύηση για την συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας».

Ενώ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Σεροπιάν δήλωσε: «Καταρχάς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιστροφή μου στον Ατρόμητο αλλά και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Σπανού, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου προς το πρόσωπο μου. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμένα το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας και η δουλειά που γίνεται, για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βρεθούμε σε ακόμη ψηλότερο και καλύτερο επίπεδο. Αν και είναι κάτι καινούργιο για εμένα θα το κάνω με μεγάλη όρεξη και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμοί που έχω με τον Ατρόμητο από το πέρασμα μου ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικοί και θα με βοηθήσουν να γίνω πολύ γρήγορα πάλι κομμάτι της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».