Έπεισε την Κέρκυρα και αποκτήθηκε ο Τζανουλίνος

179

Τους ανθρώπους της Κέρκυρας και πιο συγκεκριμένα τον προπονητή, Μιχάλή Γρηγορίου, έπεισε ο Μάριος Τζανουλίνος και αποκτήθηκε από τους Φαίακες.

Ο 20χρονος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο έμεινε ελεύθερος και σήμερα(9/8) υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή,Μάριο Τζανουλίνο.

Ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος είναι 20 ετών (γεννημένος τον Απρίλιο του 1996) και η καταγωγή του είναι από το νησί της Τήνου, βρέθηκε σήμερα-Τρίτη 9 Αυγούστου 2016-στα γραφεία της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρακι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας(μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Αποτελεί«προϊόν» των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στον οποίο άνηκε μέχρι και πέρσι. Το 2014 μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ είχε δηλωθεί και στη λίστα του Europa League.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (U19) της Ελλάδας, ενώ καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο κι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της Κέρκυρας κι έπεισε τον προπονητή της ομάδας,Μιχάλη Γρηγορίου, για τις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα -μετά τη θετική εισήγηση του 43χρονου τεχνικού- η διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του”