Ο Κοσκινάς Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία της ΑΕΜ

376
Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο και ιδιαίτερα οργανωτικό προπονητή και με έφεση στην σωστή διαπαιδαγώγηση μα και στην μετάδοση των μυστικών του ποδοσφαίρου, για την επόμενη χρονιά. Ο Δημήτρης Κοσκινάς συμφώνησε με την ΑΕ Μυλοποτάμου εδώ και λίγες ημέρες και θα κατέχει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών. Σίγουρα ο Κοσκινάς με τις εμπειρίες και παραστάσεις που έχει τόσο από το Ρέθυμνο όσο και δουλεύοντας σε Ακαδημίες στα Χανιά, για να μπορέσει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου.

Στο πλευρό του Κοσκινά θα βρίσκονται ως συνεργάτες του, οι διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου Μανόλης Μακρυδάκης (τερματοφύλακες), Μιχάλης Παπαδάκης, Νίκος Μαθιουδάκης και Λευτέρης Κοσκινάς. Υπεύθυνοι της Ακαδημίας της ΑΕ Μυλοποτάμου για μία ακόμη χρονιά είναι οι Ζαχαρίας Λαδιανός και Μανόλης Κουράτορας. Η έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας της ΑΕ Μυλοποτάμου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έχει οριστεί για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΑ

Ο Δημήτρης Κοσκινάς γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1963 στο Ρέθυμνο και είναι εν αποστρατεία αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού. Είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου Uefa από το 2006 και είναι εξειδικευμένος στην οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά. Είναι παντρεμένος με την Άννα Μαυράκη και έχει δύο γιους.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Αετό Καλλιθέας, Απόλλων Πειραιώς, Αναγέννηση Μοσχάτου και στην Ασπίδα Ναυστάθμου Χανίων. Ως προπονητής έχει εργαστεί στις Πράσινες Ακαδημίες, στην Ασπίδα Ναυστάθμου, στο Αρκάδι Αγγελιανών, στον Τάλως Μελιδονίου (κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ ΕΠΣΡ) και στον ΠΑΟ Αλφάς.