Νέα Ακαδημία στην Ιεράπολη

593

Η ιστορική ομάδα της Ιεράπολης στο Αιγάλεω, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο Ορυζομύλων (πλησίον Λεωφ. Θηβών) στην Αθήνα.

Η γνωριμία με τα παιδιά της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως και το 2011 και τους γονείς τους, θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
(Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ακριβή ώρα και μέρα).

Στη νεοσύστατη ακαδημία καλούνται και μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά που στελέχωσαν μέχρι φέτος άλλες αντίστοιχες ακαδημίες, αλλά και όλα τα παιδιά που τους αρέσει ο αθλητισμός και όχι μόνο απαραίτητα το ποδόσφαιρο ώστε να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν.

Για το λόγο αυτό το προπονητικό τιμ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές κι έχει ξεκινήσει όλες εκείνες τις ενέργειες που θα μετατρέψουν το συγκεκριμένο εγχείρημα σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που επιζητούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και τη μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Επίσης, οι προπονητές θα είναι στη διάθεση των γονέων για οποιαδήποτε απορία ή συμπληρωματική ενημέρωση, ώστε ανεξάρτητα από την απόφασή τους να εγγραφεί ή όχι το παιδί τους στη Νέα Ακαδημία της Ιεράπολης, θα μπορούν να συζητήσουν και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των παιδιών τους.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Με μεγάλη χαρά η ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ ανακοινώνει την έναρξη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της. Η ιστορική ομάδα του Αιγάλεω φιλοδοξεί να υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης μας που επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να γίνουν οπαδοί του FAIR PLAY μέσα σ’ ένα περιβάλλον φιλικό. Με γνώμονα τη σωστή εκμάθηση των παιδιών οι ακαδημίες μας θα στελεχωθούν από διπλωματουχους προπονητές.

 • Παπαναστάσης Διονύσης
  Διπλωματούχος προπονητής Uefa C
  Πιστοποιημένος προπονητής Κινησιολογίας ποδοσφαίρου
 • Λαύκας Τόλης
  Διπλωματούχος προπονητής UEFA C
  Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
  Master σε Exercise Physiology, στο Liverpool John Moores University

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να γίνουν μέλη μιας πολύ μεγάλης παρέας. Εγγραφές απο 25/8.

Υπεύθυνοι Ακαδημίας

 • Παπαναστάσης Διονύσης Τηλ. 6980466945
 • Λαύκας Τόλη Τηλ. 6948083060

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου