Στην Αμερική για προπονητική!

1306

Ο Γιώργος Ζαρβατσίδης, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, θα βρίσκεται στην Πενσυλβανία της Αμερικής, για να κυνηγήσει το δικό του όνειρο.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ολυμπιονίκη μητέρας του, Βούλας Πατουλίδου, «…από την Τετάρτη Δημοτικού ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι αυτό θέλει ν’ ακολουθήσει.
Ως Ελληνίδα μάνα, καταλαβαίνετε ότι νιώθω να ξεριζώνεται η καρδιά μου, που δεν προτίμησε τον στίβο. Όταν μου το ανακοίνωσε, ότι δηλαδή θέλει να γίνει τερματοφύλακας, πάγωσα, δεν το κρύβω. Η απάντησή μου όμως ήταν ειλικρινής: Στα 18 μου δε ρώτησα κανέναν… Ακολούθησα το όνειρό μου…, κατέληξε.

«Και για μένα ο αποχωρισμός δεν θα είναι εύκολος», ανέφερε ο γεννημένος το 1998, Γιώργος. Έχω αγωνίες, αλλά θέλω να τολμήσω, γιατί στην Αμερική, το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται πάρα πολύ, και η προπονητική που τελικά θέλω να ακολουθήσω είναι σε υψηλό επίπεδο».

Η Βούλα Πατουλίδου, όπως επίσης και ο πατέρας του, αρσιβαρίστας, Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης, ασφαλώς και παρότρυναν τον μοναχογιό της ν’ ασχοληθεί με τον αθλητισμό. «Ο αθλητισμός σε οποιοδήποτε επίπεδο μόνο καλό μπορεί να κάνει σ’ ένα παιδί», υπογραμμίζει σε κάθε της συνέντευξη.

Σε αντίστοιχες δηλώσεις του, ο νεαρός τερματοφύλακας, τόνισε από τη μεριά του ότι αν και δοκιμάστηκε σε πολλά αθλήματα, κατέληξε στο ποδόσφαιρο, και μετράει ήδη 9 χρόνια, προπονήσεων και αγώνων στη θέση του πορτιέρο. Πλέον θα δει το άθλημα από διαφορετική σκοπιά…

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης, ξεκίνησε από τον Ερμή Καλαμαριάς και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα Χελιδόνια της Θεσσαλονίκης, πριν αποφασίσει με την οικογένειά του να συνεχίσει στην Αμερική και στο Πανεπιστήμιο Gannon.