H Toumba FC μεγάλωσε και πάει… δυτικά!

236

Μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, η Toumba FC ξεκίνησε άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Υπήρξαν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο, ενώ παράλληλα, σε ό,τι αφορά στην οργανωτική λειτουργία της Ακαδημίας, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν πλήθος πρωτοποριακών δράσεων με σκοπό την ακόμη καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Ετσι, εκτός του Δημοτικού Γηπέδου της Μαλακοπής που παραμένει η «φυσική έδρα» της ομάδας, προπονήσεις των τμημάτων θα διεξάγονται και στο αθλητικό κέντρο των Λεόντων στην Ευκαρπία, για τους αθλητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η Toumba FC, μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το μέλλον, προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση του σχεδιασμού της, σύμφωνα με τον οποίο πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά.
Ανδρωθήκαμε με δυσκολίες, πρωταγωνιστήσαμε εν μέσω χαλεπών καιρών, και σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλό των παιδιών μας. Με υπομονή και επιμονή, αγάπη για το άθλημα, πνεύμα αισιοδοξίας, συνεργασίας και – κυρίως – ευγενούς αγωνιστικότητας, θα πορευτούμε και τη φετινή χρονιά 2016-2017“, επισημαίνει η Τζένη Τερζή, υπεύθυνη του συλλόγου, για να συνεχίσει:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, στην πόλη μας, τη γειτονιά μας αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους, ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει τις υπηρεσίες της για καλό σκοπό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ετσι, τη φετινή χρονιά η διοίκηση της
Toumba FC, έχει προγραμματίσει μία σειρά δράσεων αλλά και συμμετοχών με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες. Στη μεγάλη αυτή προσπάθειά μας αυτή απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να γίνουν συνοδοιπόροι μας και να ενταχθούν στο σύλλογό μας, είτε μένουν δυτικά, είτε ανατολικά της πόλης».

Προγραμματισμός 2016- 2017

Η πρώτη συνάντηση / συγκέντρωση της Toumba FC θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μαλακοπής τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (ώρα 16.30). Καλούνται όλοι οι αθλητές που συγκροτούν τις ομάδες να παραστούν ώστε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πλαίσιο του συλλόγου, επίλεκτα τμήματα, θα δηλώσουν συμμετοχή στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ολα τα άλλα τμήματα ανάλογα με το επίπεδό τους, θα συμμετέχουν σε ιδιωτικά πρωταθλήματα, αλλά και αξιολογημένα τουρνουά προκειμένου να συλλέξουν αγωνιστικές εμπειρίες, να κοινωνικοποιηθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Τούμπας – Toumba FC θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Επίσης,
έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα βραβευθούν με αναμνηστικά διπλώματα και έπαθλα οι διακριθέντες αθλητές της περσινής σεζόν. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε ότι αφορά στην ακριβή ημερομηνία.

Το 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί από την Toumba FC σε συνεργασία με τη Δ’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο των Πασχαλινών και Θερινών σχολικών διακοπών, τμήματα της Toumba FC θα συμμετέχουν σε επιλεγμένα τουρνουά εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, τα οποία και θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Η σεζόν θα ολοκληρωθεί με την αποχαιρετιστήρια γιορτή στις 11 Ιουνίου 2017.

Επιστημονικοί Συνεργάτες  – Τεχνικό τιμ

Στην προσπάθεια τους οι διοικητικοί υπεύθυνοι να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στελέχωσαν την ακαδημία με επιστημονικούς συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βλάχος, M.A. Sports Science, Athletes Performance Specialist, Functional Trainer Specialist, Athletic Trainer, Sport Rehab & Therapy Trainer, θα συμβάλει στην ατομική βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.

Στον τομέα της διατροφής θα συνεργαστεί η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ιωάννα Πασπάλα, και στον τομέα της ψυχολογίας η Ειρήνη Ρέρα, αμφότερες στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τις υπηρεσίες του ως Ορθοπεδικός θα προσφέρει στα μέλη της ομάδας μας ο ιατρός Γιάννης Ουσαντζόπουλος (στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Νομική σύμβουλος της Toumba FC είναι η Ελένη Αθανασιάδου

Υπεύθυνη επικοινωνίας και ανάπτυξης της Toumba FC, είναι η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δώρα Ιωακειμίδου (ΟΑΣΠΕ, acadimies.gr).

Τεχνικός διευθυντής είναι ο Αλέξης Τασούλης, προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το τεχνικό τιμ της Toumba FC τη σεζόν 2016-2017 θα πλαισιώσουν οι έμπειροι τεχνικοί – παιδαγωγοί, Αλέξης Τασούλης, Μπάμπης Παντελής, Σπύρος Κουλούρης, Κωνσταντίνος Τσουρίκας, Δέσποινα Γιάννου, Θοδωρής Κεχαϊδης, Κυριάκος Δασκαλόπουλος, ενώ αναμένονται και νέες “αφίξεις”. Τους τερματοφύλακες θα προπονούν ο Δημήτρης Κρυωνάς με βοηθό τον Σπύρο Αρβανιτάκη.

Αναλυτικά οι προπονητές θα αναλάβουν τα τμήματα ως εξής:

Ο Μπάμπης Παντελής, απόφοιτος ΙΕΚ προπονητικής, κάτοχος διπλώματος UEFA C, κάτοχος πτυχίου Πρώτων Βοηθειών και απινιδώσης θα αναλάβει το τμήμα Νέων και το τμήμα Τζούνιορ (γενν. 2006)

Ο Κωνσταντίνος Τσουρίκας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B θα αναλάβει το τμήμα Παίδων

Ο τεχνικός διευθυντής της Toumba FC, Αλέξης Τασούλης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA A, θα προπονεί το τμήμα Προπαίδων

Η Δέσποινα Γιάννου, κάτοχος διπλώματος UEFA C και πτυχίου Πρώτων Βοηθειών και απινιδώσης θα προπονεί το τμήμα Τζούνιορ (γενν. 2007

Ο Θοδωρής Κεχαΐδης, κάτοχος διπλώματος UEFA C και ευρωπαϊκών διαπιστευτηρίων θα αναλάβει το τμήμα Μπαμπίνι γενν. 2010 -2011

O Σπύρος Κουλούρης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B έχει αναλάβει το τμήμα Προτζούνιορ (γενν. 2008-2009).

Ο Σπύρος Αρβανιτάκης, κατοχος διπλωματος UEFA C θα προπονεί το τμήμα των λιλιπούτειων αστεριών της ακαδημίας, τα προ-Μπαμπίνι (γενν. 2012 και μικρότερα).

Ο Κυριάκος Δασκαλόπουλος, υποψήφιος κάτοχος UEFA C θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Θα λειτουργήσει και τη φετινή χρονιά ειδικό τμήμα για τερματοφύλακες, με υπεύθυνο τον Δημήτρη Κρυωνά, μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βοηθό του τον Σπύρο Αρβανιτάκη.

Οι εγγραφές στην ακαδημία για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2012 ως το 2000 συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία, θα δίνονται με την εγγραφή, η οποία είναι δωρεάν.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναβαθμίσουμε τις παροχές της ακαδημίας προγραμματίζονται σεμινάρια και ημερίδες κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα αφορούν και τους γονείς και τα παιδιά με διαλέξεις από τους επιστημονικούς συνεργάτες μας, καθώς και άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κύριος στόχος της ομάδας είναι η ψυχαγωγία, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, των παιδιών. Το πλάνο είναι οι ομάδες να λειτουργούν με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία και με ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα. Ξεκινώντας τα παιδιά από την ακαδημία της ομάδας να περνούν σταδιακά σε πιο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα και τα πιο ικανά να στελεχώσουν τελικά επαγγελματικούς συλλόγους», εξηγεί η Τζένη Τερζή, πρόεδρος της Toumba FC.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976317227 | Τζένη Τερζή και στο email info@acadimies.gr