Εθνική Ελπίδων: Αλλαγές στο ρόστερ για Αλβανία & Πορτογαλία

518

Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των αναμετρήσεων με Αλβανία και Πορτογαλία για τα προκριματικά του UEFA EURO 2017. Στις θέσεις των Γιώργου Μασούρα και Χάρη Μαυρία κλήθηκαν οι Γιώργος Μανθάτης και Κοσμάς Τσιλιανίδης, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) και την Πορτογαλία (6/9/2016), για τα προκριματικά του UEFA U-21 EURO 2017, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 23/08.

Ο αγώνας με την Αλβανία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με ώρα έναρξης 17:45, ενώ ο αγώνας με την Πορτογαλία στο στάδιο Cidade de Barcelos με ώρα έναρξης 19:15 Ελλάδας (17:15 τοπική).

Οι ποδοσφαιριστές που αρχικά συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μύγας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Τάσος Δώνης, Βασιλούδης, Μαυρίας.