Τα πρότυπα των μικρών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

303

Πριν από δέκα χρόνια δυο παιδιά, ο Γιώργος Μανθάτης και ο Θανάσης Ανδρούτσος, περνούσαν τις πύλες του Ρέντη για να ενταχθούν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Πέρασαν απ’ όλες τις ομάδες, έμαθαν πολλά από διαφορετικούς προπονητές, δούλεψαν, απογοητεύτηκαν και χάρηκαν. Σήμερα αυτά τα δυο παιδιά, όπως και άλλα παιδιά της Ακαδημίας, είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με συμμετοχή και στο Europa League!

H διαδρομή αυτή έχει εμπνεύσει και θα εμπνέει όλα τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Όλοι θέλουν να έχουν την πορεία τους όπως και την πορεία του Παναγιώτη Ρέτσου, του Πραξιτέλη Βούρου, του Λευτέρη Χουτεσιώτη, του Νίκου Βέργου και των άλλων παιδιών της Ακαδημίας.

Στη θέση που ήταν προ δέκα ετών ο Γιώργος Μανθάτης και ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι σήμερα τα παιδιά της Κ-9 και της Κ-10 του Ολυμπιακού τα οποία την Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παιδιά γεννημένα το 2007 και το 2008. Παίζουν ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και έχουν όνειρο να φτάσουν ψηλά… Τα παιδιά αυτά όπως είναι φυσικό έχουν “είδωλα”, έχουν πρότυπα τα οποία φυσικά παίζουν στην αγαπημένη τους ομάδα!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές “αποκάλυψαν” ποιους παίκτες του Ολυμπιακού θαυμάζουν και θέλουν να τους μοιάσουν και ονειρεύονται μια ημέρα να κάνουν προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Ρέντη και να παίζουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα παιδιά δείχνουν συμπάθεια στον Ντομίνγκεζ, στον Φορτούνη ενώ δυο “ψήφισαν” και Μανθάτη! 

Για να δούμε τι απάντησαν οι “μικροί” άσοι στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Κ-10 

Γιωτόπουλος : Φορτούνης

Θεοδωρίδης: Ρομπέρτο

Καρακώστας: Φορτούνης

Κτενάς : Ντομίνγκεζ

Λάμπρης : Ντομίνγκεζ

Λουλουργάς: Ντομίνγκεζ

Μαχαίρας: Μανθάτης

Μενεγάτος: Ντομίνγκεζ

Μπουργάνης: Φορτούνης

Πουλής: Μιλιβόγεβιτς

Πρίφτι: Κασάμι Παιτίμ

Σπυρόπουλος: Φορτούνης

Φίλης: Μιλιβόγεβιτς

Χαραλαμπίδης: Μανθάτης

 

Κ-9: 

Μουστάκης: Καπίνο

Δουλαβέρας: Ρομπέρτο

Μιχαηλίδης: Ντομίνγκεζ

Αυγουστίδης: Μάρτινς

Γούσιος: Ντουρμάζ

Βρυώνης: Ντομίνγκεζ

Καντεράκης: Καμπιάσο

Γεωργαντάς: Φουστέρ

Καρυτινός: Καμπιάσο

Κούρτης: Ντομίνγκεζ