Αποδέχθηκε το αίτημα της Σούπερ Λιγκ για έναρξη του πρωταθλήματος ο Κοντονής

385

Ο Γιώργος Στράτος, έκανε γνωστό προς στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, την επιθυμία των ομάδων για έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου. Σε συνάντηση που είχαν οι δυο άντρες αποφάσισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως αναφέρει η Λίγκα στη σχετική ανακοίνωση της.

Δείτε την ανακοίνωση:

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα.