Οι νέοι ελεύθεροι Έλληνες παίκτες

265

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να τελείωσε πριν λίγες ώρες, ωστόσο υπάρχουν ακόμη »ταλεντάκια» που κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς να έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να τους αναλύσουμε έναν προς έναν.

Χάρης Μαυρίας

Ένας παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και όταν ξεκίνησε οι συστάσεις που τον συνόδευαν ήταν εξαιρετικές. Πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012-2013 κάτι που του έδωσε και τη μεταγραφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Σάντερλαντ. Από κει και πέρα τα δεδομένα δεν ήταν τόσο θετικά στην καριέρα του, καθώς με τους Άγγλους αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ το 2015 ήρθε εκ νέου δανεικός στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εννέα οι συμμετοχές στον Παναθηναϊκό με ένα τέρμα και δεκαπέντε στους Γερμανούς, επίσης με ένα γκολ. Πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο που απομένει για τους ελεύθερους παίκτες.

αρχείο λήψης

Κωνσταντίνος Ρουγκάλας

Αμυντικός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ με τους ερυθρόλευκους. Εν συνεχεία δανεικός σε Εργοτέλη (καμία συμμετοχή) και Φωστήρα (21 συμμετοχές με ένα γκολ). Στην πορεία αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην 2η ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής, τη περσινή σεζόν, με έξι παρουσίες, ενώ στο δεύτερο μισό ξανά μετακόμισε στο εξωτερικό και στην ΟΧ Λέουβεν. Καλός αμυντικός και σε καλή ηλικία, αφού διανύει το 23 έτος της ηλικίας του.

KOSTAS1OK (1)

Λάζαρος Λάμπρου

Σίριαλ έχει γίνει η μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού. Ενώ ήταν πολύ κοντά στην Ρόμα, τα δεδομένα άλλαξαν και δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Κι αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού αλλά αρνήθηκε την πρόταση των πράσινων για επέκταση συμβολαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητά με τον Ηρακλή και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις.

1271949

Αυτές είναι τρεις περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που είναι ελεύθεροι και μπορούν να προσφέρουν σε πολλές ελληνικές ομάδες και όχι μόνο, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι. Όλοι τους, αν και μικροί, έχουν τις παραστάσεις και την εμπειρία ώστε να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.