Ολυμπιακός: Δυναμικό ξεκίνημα για τη Σχολή Θεσσαλονίκης

360

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Η Σχολή που λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση έχοντας ως επικεφαλής τους κ.κ Χοχλάκη Γιώργο, Χατζηγιάνγκο Γρηγόρη βάζει τα…θεμέλια για μια νέα ακόμη καλύτερη χρονιά έχοντας πάντα την αμέριστη συμπαράσταση του Ολυμπιακού, όπως αναφέρεται στο site του συλλόγου.

Η Σχολή έχει ως έδρα τα γήπεδα FFFF (14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, στροφή αεροδρομίου) και “επενδύει” τηρώντας πιστά το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα νέα παιδιά τα οποία διασκεδάζουν αλλά και μαθαίνουν  τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Ο ένας εκ των δυο υπεύθυνων της Σχολής κ. Χοχλάκης είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την Πέμπτη κατά την διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης στο Ρέντη προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα της Σχολής και να οριστοκοποιηθεί το πρόγραμμα κοινών δράσεων είχε την ευκαιρία ν’ ακούσει πολύτιμες συμβουλές από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη, τους προπονητής Δημήτρη Μαυρογενίδη, Σωκράτη Κοψαχείλη και τους σκάουτερ Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Κοκολάκη. Παράλληλα είχε την ευτυχία να συναντηθεί με τον Ντομίνγκεζ ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προγραμματίζει το προσεχές διάστημα νέα επίσκεψη στη Σχολή Θεσσαλονίκης ενώ στα σχέδια είναι και η διεξαγωγή του 2ου Scouting Camp στη Θεσσαλονίκη αφού το πρώτο, που διεξήχθη πριν από λίγους μήνες στην πόλη, είχε μεγάλη επιτυχία.

Το τεχνικό επιτελείο της Σχολής αποτελούν οι: Γούναρης Γιάννης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης,Μπαρκαουάν Κοσμίν, Νανόπουλος Κώστας, Κοσμάς Γιάννης.