Συνεχίζεται η συνεργασία ακαδημιών Δόξας Κορωπίου – Super League Κορωπί

298

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Α.Ε. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – SUPER LEAGUE ΚΟΡΩΠΙ

Η επιτυχημένη συνεργασία του προηγούμενης ποδοσφαιρικής σεζόν ανάμεσα στις Ακαδημίες Super League και τη Δόξα Κορωπίου, θα συνεχιστεί και μάλιστα θα επεκταθεί σε όλες τις ηλικίες των Ακαδημιών την περίοδο 2016-2017.

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του Super League έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης και αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας στο κομμάτι των Ακαδημιών.

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες και το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Κορωπίου διαμορφώνεται πλέον ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γεώργιος Γκίκας

Αντιπρόεδρος Α’: Νικόλαος Γαλάνης

Αντιπρόεδρος Β’: Τσόγκας Φώτιος

Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Ακαρέπης

Ταμίας: Ιωάννης Σταματίου

Γενικός Αρχηγός: Γρηγόριος Γκοτζαμάνης

Εφορος: Ιωάννης Παπανικολάου

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου λειτουργούν για παιδιά από 4 ετών, σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα 6Χ6 και 11Χ11 με φυσικό χλοοτάπητα υπό άριστες συνθήκες εκμάθησης και καθοδήγησης από διπλωματούχους προπονητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για εγγραφές και πληροφορίες στις εγκαταστάσεις του Super League οδός Ερμή Σουρλαντζή και Εκτορος καθημερινά μετά τις 17:00, καθώς και στα τηλέφωνα : 210 6626966, 6972-509238 ή 6977-089630 (Θανάσης Ακαρέπης).

Η βοήθεια (είτε σε μορφή χορηγίας, είτε σε έμψυχο ή υλικό δυναμικό) όλων σας είναι απαραίτητη σε αυτή την νέα προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουμε τις Ακαδημίες της Δόξας Κορωπίου σε υψηλό επίπεδο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους ποδοσφαιριστές από 4 ετών και άνω να προσέλθουν στην έναρξη των ακαδημιών την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016.