Στα τμήματα υποδομής της Σάντος ο Σίτσας

284

Ο Δημήτρης Σίτσας που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της δεύτερης ομάδας του Άρη, εδώ και λίγα 24ωρα είναι προπονητής της Σάντος Πανοράματος.

Οι άνθρωποι της Σάντος θεωρούν πως βρήκαν τον αρμόδιο για να μάθει στα μικρά παιδιά τα μυστικά της μπάλας, ενώ έχουν εμπιστοσύνη στην εμπειρία του. Ο Δημήτρης Σίτσας θα αναλάβει την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Δείτε την ανακοίνωση της Σάντος:

«Σε μια πολύ σπουδαία συμφωνία κατάφερε να έρθει η ομάδα μας καθώς στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής εντάσσεται από σήμερα ο Δημήτρης Σίτσας. Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής έχει αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Ανατόλια και γνωρίζει την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa A όπως και κάτοχος διπλωμάτων παρακολούθησης των προπονητικών σεμιναρίων που διοργάνωσαν οι ολλανδικές SBV Vitesse και FC Utrecht. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Futsal. Ο Κ. Σίτσας έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Νίκη Ευκαρπίας, στον Βορρά Αμπελοκήπων, στον Ιωνικό, στην Δόξα Αρετής και στις Κ15, Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ Άρης όπου έζησε πολύ μεγάλες προπονητικές στιγμές και ανέδειξε ποδοσφαιριστές που πλέον αγωνίζονται ως επαγγελματίες σε υψηλό επίπεδο. Στην Santos ο Κύριος Σίτσας θα αναλάβει το τμήμα Νέων. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια μακρά πορεία γεμάτη επιτυχίες»