Ολυμπιακός: Η νέα αίθουσα ψυχαγωγίας των ακαδημιών

252

 

Η νέα αίθουσα ψυχαγωγίας της ακαδημίας του Ολυμπιακού άνοιξε τις πόρτες της, για να υποδεχτεί τους 44 ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται όλο το χρόνο στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ολοκαίνουρια αίθουσα προκειμένου να χαλαρώσουν από τις προπονήσεις, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το διάβασμα για το σχολείο. Η νέα αίθουσα που βρίσκεται σε κτίριο ανάμεσα στο γυμναστήριο της ακαδημίας αλλά και τους ξενώνες έχει όλα εκείνα που θέλει ένα παιδί που είναι στην εφηβεία για να διασκεδάσει και να χαλαρώσει.

Μέσα στην αίθουσα η οποία έχει διακοσμηθεί με φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ακαδημίας υπάρχουν δυο τηλεοράσεις για να παρακολουθούν τα παιδιά τ’ αγαπημένα τους προγράμματα και φυσικά τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού αλλά και για να παίζουν Playstasion ενώ υπάρχει τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), μπιλιάρδο, φλιπεράκι και  επιτραπέζια παιχνίδια.

Φυσικά τα παιδιά της ακαδημίας μπορούν κάποιες ώρες εκτός από την βιβλιοθήκη που υπάρχει στους ξενώνες να διαβάσουν ένα εξωσχολικό βιβλίο της αρεσκείας τους και στην αίθουσα ψυχαγωγίας.

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα στην ακαδημία του και στόχος του είναι εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές να βγάλει στην κοινωνία σωστούς και μορφωμένους πολίτες. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ρέντη νιώθουν το Προπονητικό Κέντρο σαν το σπίτι τους αφού ο Ολυμπιακός φροντίζει να μην τους λείψει τίποτα. Το καθημερινό τους πρόγραμμα εκτός από τις προπονήσεις περιλαμβάνει την φοίτηση σε σχολείο, σίτιση, φροντιστήρια, σεμινάρια και φυσικά διασκέδαση, γιατί πάνω απ’ όλα είναι παιδιά.