Σεμινάριο για τους προπονητές της Δωδεκανήσου

303

Ένα σεμινάριο για τους προπονητές διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΔΠΔ στα γραφεία του με αφορμή και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Στόχος του συνδέσμου είναι να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και τις αλλαγές που έγιναν.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας, σεμινάριο με θέμα τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία για την Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο (17/18 – 9- 2016).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών (που βρίσκονται στην οδό Παπαζαχαρίου) με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα. Παρακαλούνται τα μέλη του συνδέσμου μας και ιδιαίτερα οι προπονητές που εργάζονται στην Α’ κατηγορία, να είναι οπωσδήποτε παρόντες και να έχουν μια φωτογραφία ταυτότητας μαζί τους, ώστε να παραλάβουν και την κάρτα μέλους του συνδέσμου μας την οποία θα φέρουν στο στήθος κρεμασμένη κατά την διάρκεια του αγώνα».