SL K20: Κόλλησαν στο 0-0 ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

322

Πρεμιέρα είχε σήμερα και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ-20 με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, το πρωί του Σαββάτου(10/9) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο στο πάγκο του δικεφάλου, δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που θα έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι από το Αγρίνιο μετά το τελευταίο σφύριγμα έδειχναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από την ομάδα του κ.Ταράση με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του δικεφάλου και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 36′ της αναμέτρησης με το σουτ του Παπαθανασίου να σταματάει στο δοκάρι του Κουσιάλη. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον ΠΑΟΚ να είναι το ”αφεντικό” του αγώνα αλλά χωρίς να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Παναιτωλικού.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ο ίδιος. Ο ΠΑΟΚ έριξε τη ταχύτητα του, ενώ ο Παναιτωλικός κρατούσε σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, ωστόσο το πολυπόθητο γκολ δεν ερχόταν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Με το τελικό σφύριγμα, ο ”κερδισμένος” από το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι ο Παναιτωλικός, καθώς πήρε ένα σημαντικό βαθμό με αυτό το 0-0 στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που θα του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ(Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Πολύζος, Καπρέτσος (75΄ Μελετίδης), Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Ματθαίου, Παπαδόπουλος (46΄ Τσαούσης), Σταθόπουλος (70΄ Κωνσταντίνου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Ταράσης): Κουσιάλης, Μάλης, Ενέα, Μπελεβώνης, Τασιούλης, Νταλακούρας, Παναγιωτίδης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης (43΄ Μπακογιάννης), Γκασούκας. Προπονητής ο Γιώργος Ταράσης.