Εφτά από την ακαδημία στην πρώτη του Εργοτέλη

247

Εφτά ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Εργοτέλη υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο και θα είναι στο ρόστερ της ομάδας που θα λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική.

Στην προώθηση εφτά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία προχώρησε ο Εργοτέλης. Οι νεαροί Βασίλης Βογιατζής, Γιώργος Λυδάκης, Γιώργος Μανουσάκης, Δαυίδη Μπερουασβίλι, Γιώργος Πολυχρονάκης, Νίκος Σηφάκης, Γιώργος Χανιωτάκης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο και θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας που θα διεκδικήσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με μεγάλη χαρά και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ανακοινώνει ότι 7 νεαροί παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από την Πρότυπη Ακαδημία του Συλλόγου, επιλέχθηκαν να στελεχώσουν το πολύ ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου ρόστερ της 1ης ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ταλαντούχοι, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης, αυτοί αθλητές είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

1. Βασίλης Βογιατζής

2. Γιώργος Λυδάκης

3. Γιώργος Μανουσάκης

4. Δαυίδ Μπερουασβίλι

5. Γιώργος Πολυχρονάκης

6. Νίκος Σηφάκης

7. Γιώργος Χανιωτάκης

Αυτά τα παιδιά, μαζί με τα υπόλοιπα τα οποία θα αγωνιστούν φέτος είτε στις “θυγατρικές” ομάδες του Συλλόγου (Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια, Μαρτινέγκο) είτε “δανεικοί” σε διάφορες ομάδες του Νομού, είναι το μέλλον του Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει επί πολλά χρόνια, να στελεχώνει την 1η ομάδα με νεαρούς αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα τα δικά μας παιδιά, είτε αγωνίζονται με τη φανέλα του Εργοτέλη είτε διαπρέπουν σε άλλες επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

1. Νίκος Καρέλης (Γκενκ, Βέλγιο)

2. Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

3. Γιώργος Σαρρής (Χάμιλτον, Σκωτία)

4. Μπρούνο Χαλκιαδάκης (Πανιώνιος)

5. Βαλάντης Κοζορώνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

6. Λεονάρντο Κούτρης (ΠΑΣ Γιάννινα)

7. Ζαχαρίας Καβουσάκης (ΑΕΛ)

8. Μανώλης Τζανακάκης (Άρης)

9. Γιάννης Δερμιτζάκης (ΟΦΗ)

10. Αντώνης Μπουρσέλης (ΟΦΗ)

11. Μανώλης Φουκαράκης (ΟΦΗ)

12. Μανώλης Σάλιακας (Καρμιώτισσα, Κύπρος)

Ο στόχος του Εργοτέλη είναι να επιστρέψει στην Super League, έχοντας σταδιακά ως βάση παιδιά βγαλμένα από την Πρότυπη Ακαδημία Εργοτέλη, τη μεγαλύτερη αθλητική “κυψέλη” της Κρήτης.