Γιαννιώτας: «Παιδικό όνειρο η Εθνική»

198

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στην Cytavision στο πλαίσιο της εκπομπής “Ώρα για μπάλα” που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας(12/9).

Ο Έλληνας άσσος μίλησε για την Κύπρο, την Εθνική, τον ΑΠΟΕΛ και φυσικά τους στόχους του. Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιδικό του όνειρο που ήταν η Εθνική.

Δείτε τη συνέντευξη του ακραίου επιθετικού:

”Νιώθω τέλεια στο ΑΠΟΕΛ, τα παιδιά μου συμπεριφέρονται άψογα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ νιώθω την αγάπη τους και προσπαθώ να το ανταποδώσω στο γήπεδο. Πέρασα πέντε υπέροχους μήνες πέρσι, έζησα απίστευτες στιγμές και από την στιγμή που υπήρχε αυτή η λύση δεν το σκέφτηκα και πολύ και ήρθα ξανά στο ΑΠΟΕΛ”.

“Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά και κάτι που αφήσαμε στη μέση από πέρσι, το κύπελλο”

“Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου και προσπαθώ να την ανταποδώσω στο γήπεδο, κερδίζοντας τίτλους για την ομάδα”.

“Για μένα ήταν παιδικό όνειρο να κληθώ στην Εθνική Ελλάδος, νιώθω απίστευτα όμορφα και προσπαθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου με το ΑΠΟΕΛ να είμαι στις κλήσεις”.

“Το όνειρό μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο μπροστά σε κόσμο. Φιλοδοξίες υπάρχουν πάντα πολλές”.

“Ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά έχω χρόνια μπροστά μου, δεν βιάζομαι. Φέτος στόχος είναι το νταμπλ με το ΑΠΟΕΛ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη”.