Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού οι Λεντέσμα και Ζιλμπέρτο τζούνιορ

173

Οι γιοι των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κριστιάν Λεντέσμα προπονούνται στις ακαδημίες των πράσινων κι αυτοί όπως οι πατεράδες τους – Ο Λεντέσμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Ζιλμπέρτο πρώην πράσινος.

Ο γιος του Βραζιλιάνου σταρ, είναι 16χρονών και από μικρός είναι με μια μπάλα στα πόδια. Όνειρο του είναι, όπως και των περισσότερων Βραζιλιάνων, κάποια στιγμή να γίνει μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου. Εκτός από το επίθετο, έχει πάρει και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του πατέρα του, διότι αγωνίζεται κι αυτός στο χώρο του κέντρου. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα έχει Σίλβα, τόσο σε διοικητικό κομμάτι – τον μπαμπά Ζιλμπέρτο – όσο και σε αγωνιστικό – τον Ζιλμπέρτο τζούνιορ.

Τον γιο του Ζιλμπέρτο ακολούθησε ο γιος του Κριστιάν Λεντέσμα. Αυτός είναι μικρότερος – 10 χρονών – έχει ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού Κ-10. Ο μικρός ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του, κάτι που του πρόσφερε πολλές παραστάσεις από το εξωτερικό.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν κάποιος από τους δυο ή και οι δυο, κάνει μεγαλύτερη καριέρα από τον μπαμπά. Εύκολο ή δύσκολο; Αν έχουν πάρει το «μικρόβιο» δεν είναι και ακατόρθωτο.