Ο αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

179

Τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/9) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο καθιερωμένος αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Θρύλος ΑΕ κ. Γιώργου Παύλου και του διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρου Ελευθεριάδη και φυσικά όλων των προπονητών, των παιδιών και των στελεχών, ο πάτερ Δημήτριος τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε στα παιδιά και στους προπονητές να δουλεύουν για να ξεχωρίζουν αφού έχουν την τύχη και την τιμή να είναι μέλη του Ολυμπιακού.

Ο κ.Γιώργος Παύλου στο σύντομο χαιρετισμό του είπε: “Εύχομαι καλή χρονιά σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Εύχομαι υγεία και να δουλέψετε για να πετύχετε τους στόχους σας στο ποδόσφαιρο αλλά και στο σχολείο”.

O κ.Θόδωρος Ελευθεριάδης είπε: “Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε υπερήφανοι που πολλά παιδιά από την Ακαδημία διακρίνονται εκτός από το ποδόσφαιρο και στα μαθήματα. Κάθε χρόνο από την Κ-20 περισσότερα παιδιά εισέρχονται στο πανεπιστήμιο ενώ πολλά παιδιά από τα υπόλοιπα τμήματα διαπρέπουν στο σχολείο. Κάθε χρόνο τους τιμούμε γιατί καταφέρνουν να συνδυάσουν και το ποδόσφαιρο και τα μαθήματα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε έχοντας όλα όσα ζητάμε από τον Πρόεδρο και τον κ. Παύλου. Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι μόνο να βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και σε άλλες ομάδες αλλά να “φτιάχνει” σωστούς ανθρώπους”.

Μετά από τον αγιασμό ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών που εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο αλλά στα παιδιά που διακρίθηκαν στο σχολείο. Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν ανά τμήμα:

Κ-20 (Εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ) : Χρήστου, Τσιλίκης, Θυμιανός, Μπέτσας, Φουάσης, Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κολτσίδας.

Κ-17: Ζιάκαδας, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Φιτόπουλος.

Κ-16: Γλυνός, Ζυμπίδης, Μικρός, Φέκκας, Χρυσικός.

Κ-15: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Γούλας, Καραργύρης, Τιμολέων, Τόλιος, Καρακώστας.

Κ-14: Αμανατίδης, Γιανναράκος, Ζέζας, Κουϊμελής, Λάγγας, Λιάτσος, Παπακωνσταντίνου, Σταμέλλος, Τάμπος.

Κ-13: Αλέξης, Αρβανιτάκης, Γαλάνης, Γιαλεδάκης, Γιαννόπουλος, Κατσαούνος, Μάνδρος, Παπαντωνόπουλος,Ρέτσος, Ρούσσος, Λίτσος.

Κ-12: Βασιλάκος, Καραμπάγιας, Μελαδάκης, Συρίγος, Τουλγέρογλου.

Επίσης βραβεύτηκε ο Ιωάννης Γαλούπης ο οποίος ξεκίνησε μαθήματα αγγλικής γλώσσας στην Ακαδημία και πήρε πτυχίο αλλά και ο Αλέξανδρος Γεωργαντής ο οποίος πήρε την 3η θέση σε μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής.