Δέκα Ρεθυμνιωτάκια σε μεγάλες ΠΑΕ από την Σχολή Ολυμπιακού!

315
Παράλληλα άπαντες στις τάξεις του συλλόγου είναι υπερήφανοι για τα πολύ ευχάριστα νέα που έρχονται για δέκα μέλη της Ακαδημίας. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά δέκα Ρεθυμνιωτάκια που έμαθαν τα βασικά του ποδοσφαίρου στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου, επιλέχθηκαν και μεταγράφηκαν σε μεγάλες ΠΑΕ της Super League, αλλά και της Football League. Παιδιά που τα τελευταία χρόνια ξεδίπλωναν το ταλέντο τους στα γήπεδα του Ρεθύμνου, αγωνιζόμενα στα πρωταθλήματα Υποδομής της ΕΠΣ Ρεθύμνου, μέσα από διαδικασία επιλογής μετακινήθηκαν στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πλατανιά στην Super League, αλλά και στον ΟΦΗ στην Football League και θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ των συγκεκριμένων ΠΑΕ, κάνοντας το πρώτο βήμα στην έναρξη της επαγγελματικής τους καριέρας.
Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου για αυτή την εξέλιξη, που τους δίνει δύναμη για να μπορέσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο, αλλά και μεγαλύτερο ζήλο ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμη καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Ούτως ή άλλως η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου δουλεύει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ακολουθώντας πιστά το άρτιο και σύγχρονο πρόγραμμα των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Πιο συγκεκριμένα στις ομάδες Κ της ΠΑΕ Πλατανιάς μετακινήθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι Νίκος Ανωμεριανάκης, Νίκος Γύπαρης, Μιχάλης Μπερικάκης, Γιάννης Βάρδας και Μανόλης Καραπιδάκης. Αντιστοίχως στις ομάδες Κ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «μετακόμισαν» οι Γρηγόρης Χνάρης και Γιάννης Μανολιούδης, ενώ στην Κ της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταγράφηκε ο Γιάννης Αποστολάκης. Τέλος, τις δυνάμεις τους με την Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Football League θα μετρήσουν οι Γιάννης Σπυριδάκης και Γιώργος Νικηφόρος.

 • Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου. «Η Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού – Ρεθύμνου με υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραχώρηση των παρακάτω αθλητών σε ΠΑΕ Πλατανιάς, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΟΦΗ.
  Ευχόμαστε να έχουν υγεία, και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους
  Για πρώτη φορά, ακαδημία της πόλης μας καταφέρνει κάτι ανάλογο!!!
  Πιο συγκεκριμένα
  1. Ανωμεριανάκης Νίκος (Γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC
  2. Γύπαρης Νίκος (γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC
  3. Μπερικάκης Μιχάλης (γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC (για 1 χρόνο)
  4. Βάρδας Γιάννης (γεννηθέντας 2002) – Πλατανιάς FC
  5. Καραπιδάκης Μανόλης (Γεννηθέντας 2002) – Πλατανιάς FC
  6. Μανολιούδης Γιάννης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  7. Χνάρης Γρηγόρης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  8. Αποστολάκης Γιάννης (Γεννηθέντας 2004) ΠΑΕ ΑΕΚ
  9. Σπυριδάκης Γιάννης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΟΦΗ
  10. Νικηφόρος Γιώργος (Γεννηθέντας 2002) – ΠΑΕ ΟΦΗ»