Ο πρώτος σύνδεσμος της Ρεάλ στη Θεσσαλονίκη!

419

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη οργανώνονται για πρώτη φορά αποκτώντας ένα άκρως ποδοσφαιρικό «στέκι». Ο Σύνδεσμος Μαδριλένων Θεσσαλονίκης που προετοιμάζεται για να γίνει επίσημος, διοργανώνει την πρώτη του συνάντηση στον Αθλητικό Όμιλο Λέοντες.

Η Pena Madridista De Thessaloniki που πρόκειται να ιδρυθεί θα είναι ο πρώτος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη (μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στην Αθήνα). Το σημαντικό βέβαια είναι πως για πρώτη φορά οι Θεσσαλονικείς φίλαθλοι της «Βασίλισσας» της Ευρώπης θα μπορούν να συγκεντρώνονται σε ένα χώρο και να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτό μάλιστα θα συμβαίνει σε έναν άκρως αθλητικό χώρο, με sports café που διαθέτει φυσικά τηλεοράσεις για την παρακολούθηση των αγώνων (και εξωτερική γιγαντοοθόνη για τους καπνίζοντες), σε ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με γήπεδα ποδοσφαίρου 6Χ6 – 7Χ7 – 8Χ8 – 9Χ9 και 11Χ11.
Οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Λέοντες, που βρίσκονται στην περιοχή της Ευκαρπίας, κοντά στο γήπεδο του Μακεδονικού, θα φιλοξενούν τους φιλάθλους των «μερένγκες», παρέχοντάς τους το δικό τους «σπίτι» όπου θα μπορούν να μαζεύονται Σαββατοκύριακα και καθημερινές για να βλέπουν τα ματς, αλλά και να έχουν κι άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκριτικά με τους χώρους των συνδέσμων άλλων ευρωπαϊκών ομάδων στην πόλη, ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες ξεχωρίζει διότι παρέχει ανέσεις στους οπαδούς της Ρεάλ, που ξεκινούν μια προσπάθεια οργάνωσης επίσημου συνδέσμου Μαδριλένων, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ τη σελίδα του Αθλητικού Ομίλου Λέοντες στο facebook.

Ο υπεύθυνος του Αθλητικού Ομίλου Λέοντες, Χρήστος Παρασκευόπουλος, δήλωσε σχετικά στο thestival.gr:

«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε αλλά και να διαμορφώσουμε τους χώρους μας έτσι ώστε να δημιουργηθεί ενα “στέκι” το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των φίλων Ρεάλ Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη. Αρχικός στόχος μας ειναι να κάνουμε όλους τους Μαδριλένους μια τεράστια παρέα όπου θα μπορούν να απολαύσουν κάθε παιχνίδι της Βασίλισσας στον εξοπλισμένο πολυχώρο μας».

Για την πρώτη συνάντηση του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, αρκετοί φίλοι της Ρεάλ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο facebook, πάνω από 250 άτομα έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν στη συνάντηση, ενώ περίπου 350 έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται.

Δείτε εδώ τη σελίδα του Συνδέσμου Μαδριλένων Θεσσαλονίκης στο facebook.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως οι οπαδοί της «Βασίλισσας» στη Θεσσαλονίκη είναι αρκετοί και αρκετά «ζεστοί» για τον σύνδεσμο που πρόκειται να ιδρυθεί, επιθυμώντας επιτέλους να μπορούν να εκφράζουν οργανωμένα την αγάπη τους για την ομάδα της Μαδρίτης. Τα όνειρα και οι βλέψεις των ιδρυτών του συνδέσμου φυσικά είναι αυτός να αναγνωρισθεί επίσημα από τον σύλλογο της Ρεάλ και να μπορούν οι Μαδριλένοι της Θεσσαλονίκης να παίρνουν εισιτήρια και να ταξιδεύουν για παιχνίδια της ομάδας στο «Μπερναμπέου», να προμηθεύονται μπλούζες και άλλα είδη των «μπλάνκος», να συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με αντιπάλους τους συνδέσμους άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και γενικότερα να δραστηριοποιούνται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αυτόν τον Σύνδεσμο για χρόνια και θα είναι ένας χώρος συγκέντρωσης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας όλων των Μαδριλένων φίλων μας.
Θα οργανώνουμε ταξίδια, εκδρομές για την ομάδα μας και άλλα πολλά.
Σκοπός του συνδέσμου μας δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε ένα απλό μέρος που απλά θα παρακολουθούμε τους αγώνες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό, μια παρέα, μια φιλία μεταξύ μας.

Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ΜΟΝΟ με τη δική σας βοήθεια για αυτό και σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ στις 17 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουμε, να σας πούμε ότι χρειάζεται να ξέρετε για τον σύνδεσμο, να λύσουμε απορίες, να ακούσουμε δικές σας ιδέες ΑΛΛΑ και να δούμε αν πραγματικά θέλετε να ανοίξει ένας σύνδεσμος της Ρεάλ που δεν υπάρχει πουθενά εκτός της Αθήνας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.