Ο Αγιασμός της Toumba FC

110

Τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15/9 στο γήπεδο της Μαλακοπής στην Τούμπα Θεσσαλονίκης,  ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας Τούμπας – Toumba FC. Παρουσία της προέδρου, Τζένης Τερζή, της υπεύθυνης ανάπτυξης Δώρας Ιωακειμίδου, και φυσικά των προπονητών, των παιδιών, των γονιών και των στελεχών. Ο πάτερ Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε στα παιδιά και στους προπονητές “να δουλεύουν για να ξεχωρίζουν, να πετυχαίνουν ωραίες νίκες και πολλά γκολ, αφού έχουν την τύχη και την τιμή να είναι μέλη μιας τόσο αξιόλογης Ακαδημίας”.

Η κ. Τερζή στο σύντομο χαιρετισμό της είπε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι καλή χρονιά σ’ εσάς και στις οικογένειες σας.
Εύχομαι υγεία και να δουλέψετε για να πετύχετε τους στόχους σας στο ποδόσφαιρο αλλά και στο σχολείο. Είμαστε υπερήφανοι που πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας διακρίνονται εκτός από το ποδόσφαιρο και στα μαθήματα. Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι μόνο να αναδεικνύει καλούς ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν σε επαγγελματικές ομάδες ή αλλά και να δημιουργεί σωστούς ανθρώπους».

Μετά από τον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μαλακοπής για τους αθλητές της ανατολικής πλευράς της Θεσσαλονίκης, θα ακολουθήσει και ο Αγιασμός στο Γήπεδο των Λεόντων στην Ευκαρπία, όπου αναπτύσσεται η Toumba FC στη δυτική πλευρά της πόλης λειτουργώντας ήδη τμήματα υποδομής.

Η ημερομηνία και η ώρα του Αγιασμού στο Αθλητικό Κέντρο των Λεόντων, θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα της Toumba FC στο facebook

H Toumba FC είναι μέλος του ΟΑΣΠΕ
Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου