Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Σχολή Θεσσαλονίκης

413

Το πρωί της Κυριακής (18/9), λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, η “ερυθρόλευκη” Σχολή Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή των Πειραιωτών.

Ο προπονητής κ. Μπέντο, οι ποδοσφαιριστές, ο Φρανσουά Μοδέστο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποδέχθηκαν τα παιδιά από την Σχολή, με ιδιαίτερη αγάπη.

Για περίπου μία ώρα οι «ερυθρόλευκοι» άσοι, ο προπονητής της ομάδας κ. Μπέντο, ο κ. Μοδέστο και ο κ. Ιμπαγάσα έβγαλαν πάρα πολλές φωτογραφίες με τα παιδάκια της Σχολής, τα οποία κοιτούσαν γεμάτα δέος, τα ινδάλματά τους. Τα παιδικά χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα. Τα μικρά παιδιά κρατούσαν στα χέρια τους την φετινή ομαδική φωτογραφία και κατάφεραν να εισπράξουν αμέτρητα αυτόγραφα, μαζί με πάρα πολλές φωτογραφίες!

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Γούναρης, ο οποίος τόνισε τη στήριξη που παρέχει ο Ολυμπιακός στη Σχολή. Μαζί του, ο αρχηγός της ομάδας και άριστος μαθητής, Δημήτρης Τσιπούρας, μίλησε για τη χαρά του να βλέπεις τους αγαπημένους σου ποδοσφαιριστές από κοντά, αλλά και τη σημασία ενός υγιούς μυαλού, σε ένα υγιές σώμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη της Σχολής Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και την υποδοχή από τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού: