Συνεργασία ΠΑΟΚ Ισαακίου και Kandas Keeper Academy

358

Ανακοινώθηκε την Τετάρτη 21/09 η συνεργασία της Ακαδημίας  ΠΑΟΚ Ισαακίου που έχει έδρα το Διδυμότειχο, με τη Σχολή Τερματοφυλάκων Kandas Keeper Academy του Θόδωρου Κάντα. Στόχος η ανάδειξη νέων τερματοφυλάκων υψηλού επιπέδου.
Δείτε την ανακοίνωση που ανάρτησε η ακριτική ομάδα στη σελίδα της στο διαδίκτυο:

«Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Θεόδωρο Κάντα (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ http://www.bebidesionias.gr/misc/kandas.pdf ), συμφωνήθηκε ότι η σχόλη τερματοφυλάκων μας με επικεφαλής τον κ. Αθανασιο Μήτιγκα, ξεκινάει συνεργασία με τη αντίστοιχη σχόλη του κ. Κάντα σε όλα τα επίπεδα. Η ακαδημία μας πιστή στην φιλοσοφία της ότι πρέπει να προσφέρει στα παιδιά προπονήσεις με επαγγελματισμό και σχεδιασμό.

Λίγα λόγια για την Kandas Keeper Academy

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο εξελίσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς, οπότε τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις.

“Οι διακριτοί ρόλοι των στελεχών της -Kandas Keeper Academy- και η μεταξύ μας συνεργασία διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση”, υπογραμμίζει ο Θόδωρος Κάντας για να εξηγήσει το νέο του εγχείρημα:

“Η δημιουργία και οργάνωση μιας “εξελιγμένης” Σχολής Τερματοφυλάκων στη χώρα μας ήταν κάτι που έλειπε. Φιλοδοξώ να καλυφτεί το συγκεκριμένο κενό με την Kandas Keeper Academy, η οποία είναι πλέον γεγονός”.

Στόχος της να αξιολογεί και να επιλέγει τους ικανούς τερματοφύλακες και στη συνέχεια να τροφοδοτεί τις ομάδες με ταλαντούχους αθλητές “έτοιμους” να καλύψουν τη θέση Νο1.

Τα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης τα καθορίζει ο ίδιος ο αθλητής μέσα από την προσπάθεια που καταβάλει. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη των παιδιών που επέλεξα να προπονούνται μαζί μας, λόγω της διάθεσης που δείχνουν στις καθημερινές προπονήσεις. Η πορεία τους είναι σταθερά ανοδική, και σύντομα θα υπάρχει αναφορά για ορισμένους από αυτούς καθώς αποτελούν άμεσο μεταγραφικό στόχο. Είναι πολύ σημαντικό για τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων να συνεργάζεται με τερματοφύλακες υψηλής αξίας.

Να διαθέτουν ποιότητα, διάθεση, χαρακτήρα, την άμιλλα και τον συναγωνισμό, χαρακτηριστικά που πρέπει να διακρίνουν το σύγχρονο τερματοφύλακα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι αυτά που θα διαμορφώσουν την αρίστη εικόνα και άποψη που έχω για τα παιδιά που πλαισιώνουν ήδη αλλά και αυτά που στο μέλλον θα συγκροτήσουν την “Kandas Keeper Academy”.

Η Kandas Keeper Academy με χαρά συνεχίζει τη πορεία στο όνειρό της! Μόνο οφέλη και επιτυχία προσδοκούμε στη νέα συνεργασία υψηλού επιπέδου με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου για τη θέση Νο1.

kandas keeper academy

—————————

Θυμίζουμε ότι ο  Αλέξανδρος Θεοδωρίδης θα είναι υπεύθυνος σχεδιασμού της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Ισαακίου για την νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Υπεύθυνο Τεχνικής σχεδίασης της Ακαδημίας για την νέα χρονιά ο οποίος είναι ο κ. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ένα σύντομο (όσο μπορεί να είναι σύντομο) βιογραφικό, είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΕΦΑ ΚΑΙ UEFA A, εργάζεται στο τμήμα scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και στον Αιγινιακό.
Ο κ. Θεοδωρίδης δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση μας ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά του Β. Εβρου ώστε να αναδείξουμε το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο της περιοχή μας”.

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου