“Αντίπαλοι” στο γήπεδο πατέρας και γιος!

525
Πόσο όμορφο, πόσο σπάνιο και πόσο συγκινητικό για τον κάθε πατέρα να βλέπει τα παιδί του όχι μόνο να μεγαλώνει και να γίνεται παλικάρι, αλλά να το αντιμετωπίζει στα ίσα ως αντίπαλο πλέον, μέσα στους αθλητικούς χώρους και στις αρχές του Ευ αγωνίζεσθαι !

Μια τέτοια σπάνια και ξεχωριστή στιγμή ζήσαμε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας στο γήπεδο της Νέας Απολλωνίας όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος αντιμετώπισε τον Φοίνικα Σχολαρίου.

Το παιχνίδι αυτό έκρυβε μια μικρή αλλά τόσο συγκινητική ανθρώπινη ιστορία από αυτές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μας χαρίσει.

Ο αειθαλής Γιάννης Αλευράς με τη φανέλα του Φοίνικα Σχολαρίου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 17χρονο γιό του Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζονταν με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου!

– Ο Γιάννης έχει ”φάει” με το κουτάλι τα γήπεδα εδώ και δεκαετίες σε όλες τις κατηγορίες και έχει πετύχει τεράστιες διακρίσεις γράφοντας μια σπουδαία καριέρα.

– Ο μικρούλης Παναγιώτης ξεκίνησε από τα παιδικά τμήματα της Νέας Απολλωνίας και φέτος του δίνεται η ευκαιρία να ξεκινά βασικός, να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και να αρχίσει να γράφει και αυτός με την σειρά του τη δική του ιστορία στα γήπεδά μας.

alvp

Σίγουρα ο μικρός θα κάνει και εκείνος μεγάλα πράγματα, αφού όπως και να το κάνουμε το γονίδιο υπάρχει και μάλιστα από πλευράς κληρονομιάς ποιότητας ταλέντου από τον μπαμπά, το ταλέντο αυτό είναι “χαρισματικό”.

Ο Παναγιωτάκης έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και όλες μας οι ευχές είναι να τον διανύσει με όσο πιο άριστο τρόπο μπορεί και να φτάσει ψηλά. Όπου και να φτάσει όμως στο μέλλον, να θυμάται πάντα τη στιγμή που μπήκε στο χόρτο να κοντράρει στα ίσια -και παλικαρίσια- τον μπαμπά του χαρίζοντας μας μια από τις ομορφότερες στιγμές που έχουμε ζήσει στα γήπεδά μας!

Ήταν ξεχωριστή στιγμή και μπορώ να πω για όλους εμάς που είμαστε γονείς, ήταν στιγμή που τη ζηλεύεις και θα ήθελες να την ζήσεις ρουφώντας κάθε εμπειρία της.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1 και μάλιστα το γκολ του Φοίνικα Σχολαρίου το πέτυχε ο… πατήρ Γιάννης Αλευράς.

 

sxmg

Είπαμε… μπαμπάς από τη μιά, σκόρερ από την άλλη. Και τι σκόρερ, ακόμα θυμάμαι το πλασέ του στο Γ πάνω στην κίνηση και δεν το χορταίνω. Μεγάλος σκόρερ!

Να είναι καλά και οι δυο τους, πατέρας και γιος και γεμάτοι υγεία να μας χαρίζουν πάντα τόσο όμορφες στιγμές στα γήπεδα…

Τσολάκης Βασίλης | http://strymonikostoday.gr