Ολυμπιακός: Συνεργασία με Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη

486

Σε μια περίοδο που οι συνεργασίες στον αθλητικό χώρο ευδοκιμούν, ο Ολυμπιακός επιδιώκει τη σταθεροποίησή της Ακαδημίας του στη Θεσσαλονίκη.
Ετσι, στην προσπάθειά του για διαρκή ανάπτυξη, ανακοίνωσε σήμερα (23/9) τη συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή  Θόδωρο Σαββίδη, ιδιοκτήτη του Αθλητικού Κέντρου και της ομώνυμης Ακαδημίας «ΑΣ Ερμής Ευόσμου», που έχει έδρα στη δυτική πλευρά της πόλης.

Θυμίζουμε ότι ο Θόδωρος Σαββίδης διετέλεσε στο παρελθόν τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της ΠΑΕ Ξάνθης κατακτώντας δυο τίτλους, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την έλευση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

Πλέον, θα συνεργάζεται με τη Σχολή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο την σωστή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Μακεδονία, ξεκίνησε συνεργασία σ’ όλα τα επίπεδα με την Ακαδημία ΑΣ Ερμής.

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας ΑΣ Ερμής κ. Θόδωρος Σαββίδης αναλαμβάνει διευθυντής του τεχνικού επιτελείου της Σχολής μας.

Ο κ. Σαββίδης που είναι κάτοχος UEFA Pro και έχει σπουδάσει στο Πάντειο (Διεθνολόγος) αλλά και στη Γερμανία (Γυμναστική Ακαδημία Κολονίας) έχει θητεύσει με επιτυχία σε σε πολλές ομάδες ενώ κατείχε επιτελικές θέσεις σε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες ΠΑΕ.

Η Σχολή Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυνατά έχοντας ως επικεφαλής της τους κ.κ Χοχλάκη και Χατζηγιάγκο ενώ ο κ. Γούναρης θα είναι Τεχνικός Σύμβουλος».