Από την Ρόδο στην Αθήνα και τον Απόλλων

289

Είναι γνωστό πως τα νησιά βγάζουν πολλά ταλέντα. Αυτό, επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά από την Ρόδο, καθώς δυο 16χρονοι αποκτήθηκαν από τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο λόγος για τους Τζελάι και Σπανού που αγωνιζόταν στους Ιππότες Ρόδου και πλέον θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στην Αθήνα για λογαριασμό των ”μπλε”.

Δείτε την ανακοίνωση των Ιπποτών: 

Οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης με χαρά ανακοινώνουν την ένταξη των ποδοσφαιριστών τους Τζελάι Φιορίλο και Σπανού Θοδωρή στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ενώ έχει ακολουθήσει από πέρσι πορεία σε άλλη ΠΑΕ της χώρας, την Καλλονή ο Ρενάτο Χότζα. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα και από καρδιάς υγεία και πολλές επιτυχίες στα παιδιά μας. Σίγουρα οι καλές σχέσεις του προπονητή μας, Ιωάννη Σπανού με τον κύριο Θεοχαρίδη, υπεύθυνο στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Διεθνές Τουρνουά των Ιπποτών, το οποίο παρακολούθησαν άνθρωποι του Απόλλωνα, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε πράξη σεμνά και ταπεινά χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις τη συμμετοχή των παιδιών των ακαδημιών μας στην ανδρική ομάδα μας, όπως επίσης και τις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών μας σε μεγάλες ΠΑΕ.”